Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Den 8 mars 2018 meddelade Mia Skäringer att hon hade en ny föreställning på gång. Turnépremiären gick av stapeln i november samma år, därefter blev det ytterligare två vändor och Avig Maria – No More Fucks To Give sågs till slut av över 300 000 besökare. Den 8 mars i år, exakt två år senare, går föreställningen upp på bio runt om i Sverige via Filmstaden och Biografcentralen. Biljetterna släpps imorgon, fredagen den 21 februari, hos filmstaden.se samt bio.se och 5 procent av intäkterna går oavkortat till den ideella organisationen MÄN (Män för jämställdhet) och specifikt till organisationens verksamhet Killfrågor som riktar sig till unga killar.


​I november 2018 hade Mia Skäringer urpremiär med sin föreställning No More Fucks To Give. En revolutionerande föreställning som älskats av publiken och hyllats i media samt slagit publikrekord med 6 utsålda Ericsson Globe och 6 utsålda Scandinavium samt fyllt Tele2 Arena med 24 143 personer, något ingen annan svensk komiker lyckats med tidigare.

Det totala besökarantalet passerade 300 000 och i mars får ännu fler möjligheten att uppleva föreställningen No More Fucks To Give då den går upp på bio i fler än 100 biografer runt om i landet. Filmen visas vid två exklusiva tillfällen med premiär den 8 mars och därefter den 10 mars.

NO MORE FUCKS TO GIVE – liveinspelningen, flyttar in i biosalongen den 8 mars som en symbol för kvinnans mänskliga värde på alla plan. För dem som gick före och för dem som kommer efter. Till dig som skrivit till mig att du inte vågat gå, för att gubben hemma inte gillar mig och det jag står för. Till dig som fick stryk kvällen innan du skulle gått på föreställningen och därför inte kunde visa dig ute. Till dig som lider av panikångest och inte pallade arenan. Till dig som inte fick barnvakt, som födde ett barn, var sjuk eller av andra skäl ville men inte hann se. Gör denna dag till din. Det anstår oss inte längre att göra oss mindre än vad vi är. Jag skapades inte av ett revben. Det fanns byggmaterial till mig också. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut så det här är mina två timmar, hälsar Mia Skäringer.

Manus: Mia Skäringer
​Regi: Helena Bergström
​Produktionsbolag: Heyman & Friends
​Längd: 142 minuter

Till toppen